Sidebar

07
di, dec

075 Gezondheid Lifestyle - Heeft uw naaste de diagnose dementie? Dan zult u waarschijnlijk te maken krijgen met veranderingen in het gedrag. Uiteindelijk zal communiceren een steeds grotere uitdaging worden. Hoe gaat u als mantelzorger het beste om met dit veranderende gedrag? En hoe past u uw eigen gedrag hierop aan? Samen met Zuster Jansen helpen wij u op weg met de volgende tips.

Lees meer: Omgaan met dementie: 5 tips voor mantelzorgers

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine
 • Beperk overlast van hout stoken voor uzelf en uw omgeving met deze tips

  NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Wanneer u in huis uw houtkachel, pelletkachel of open haard aansteekt, ontstaat er rook. Die rook bevat schadelijke stoffen, waaronder fijnstof. Deze schadelijke stoffen veroorzaken luchtvervuiling en kunnen schade aan de gezondheid van uzelf en anderen in uw omgeving opleveren. Ook wanneer u de rook niet meer ziet. Wilt u toch stoken? Met deze tips kunt u de uitstoot van schadelijke stoffen beperken.

 • Congres SLAAP2021 over invloed lockdown en genetische aanleg op slaap

  NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - De Nederlandse Vereniging voor Slaap- en Waakonderzoek (NSWO) en de Slaapgeneeskunde Vereniging Nederland (SVNL) organiseren op 25 en 26 november de vierde editie van het Nederlands Slaapcongres SLAAP2021. Tijdens dit online congres kunnen deelnemers zich laten inspireren, kennis opdoen en netwerken met veel slaapprofessionals. Jonge wetenschappers krijgen de ruimte om hun werk te presenteren en er is weer de Piet Visser Posterwedstrijd.

 • SURFIN' SANTAS

  NLMagazine Sport & Vrije tijd VIDEO - Honderden surfers die verkleed zijn als de kerstman zullen op zaterdag 11 december de koude Noordzee trotseren bij Hart Beach Quiksilver Surfschool in Scheveningen tijdens het internationaal bekende Surfin’ Santas.

 • Shungite, een kosmische ervaring

  NLMagazine Lifestyle & Gezondheid – “Mijn hart maakt telkens een sprongetje als er een Shungite ervaring met ons wordt gedeeld. Natuurlijk zijn de fijne ervaringen het leukst, maar ook de minder fijne zijn mooie leermomenten. Leren van deze ervaringen brengt zoveel, daardoor kan ik anderen ook meer begrijpen, en steunen”, aldus Rineke van het bedrijf Sundancer. 

 • Stop Coronadiscriminatie en aangifte tegen de Staat

  NLMagazine Lifestyle & Gezondheid – De teller van de petitie ‘Stop coronadiscriminatie’ met Wybren van Haga als initiatiefnemer, staat inmiddels op meer dan 260.000 ondertekeningen. Omdat het noodzakelijk aantal ondertekeningen voor aangifte tegen de Staat is bereikt, heeft de politicus inherente actie ondernomen.

Beheerders gezocht banner

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.