Sidebar

18
do, aug

075 Gezondheid Lifestyle - Heeft uw naaste de diagnose dementie? Dan zult u waarschijnlijk te maken krijgen met veranderingen in het gedrag. Uiteindelijk zal communiceren een steeds grotere uitdaging worden. Hoe gaat u als mantelzorger het beste om met dit veranderende gedrag? En hoe past u uw eigen gedrag hierop aan? Samen met Zuster Jansen helpen wij u op weg met de volgende tips.

Lees meer: Omgaan met dementie: 5 tips voor mantelzorgers

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine
 • Met Rick Winkelman naar Mercedes

  Als je een autofanaat bent, dan kun je hier je hart ophalen. Wauw! - NLMagazine Sport VIDEO - Autosportverslaggever Rick Winkelman is speciaal voor het Louwman Museum op zoek gegaan naar de Mercedes W196 van Fangio. Wat hij vervolgens zag overtrof zijn stoutste verwachtingen. Bekijk het reisverslag van Rick.

 • 61.150 beursbezoekers zien Eurobike opschuiven

  NLMagazine Internationaal, Sport - FRANKFURT AM MAIN (D) – De eerste editie van de Eurobike op de nieuwe locatie in Frankfurt overtrof de al hooggespannen verwachtingen. Gedurende de vijf beursdagen kwamen 33.780 vakbezoekers naar de nieuwe Eurobike City Frankfurt, met 27.370 fietsliefhebbers die de beurs in het weekend bezochten.

 • Parade Historic Grand Prix weer als vanouds

  NLMagazine Sport - Van 15 t/m 17 juli zal op het CM.com Circuit Zandvoort de Historic Grand Prix plaatsvinden. De afgelopen twee jaar is het evenement ondanks coronabeperkingen weliswaar in uitgeklede vorm en zonder publiek doorgegaan. De traditionele parade van historische racewagens door het dorp kwam beide keren te vervallen, maar is nu weer terug op het programma.

 • European Company Sport Games gaan van start op Papendal

  NLMagazine Sport - Van woensdag 22 tot en met zondag 26 juni vinden de European Company Sport Games (ECSG) plaats in de provincie Gelderland. Tijdens het grootste meerdaagse bedrijfssport evenement van Europa, gaan ruim 3200 deelnemers uit 15 verschillende landen met elkaar de strijd aan in 21 verschillende sporten. ‘Van voetbal tot tafeltennis en van darten tot atletiek: de ECSG biedt iedere sporter het podium om op zijn of haar niveau te presteren’.

 • Noppen en nostalgie

  Column Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal - NLMagazine Sport - Zal het voetbal in 2050 nog op eenzelfde manier worden gespeeld als in 2022? Of spelen onze (klein)kinderen het dan anders? Met nieuwe regels?

Beheerders gezocht banner

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.